Impressies en getuigenissen deelnemers

Biodanzadag ‘Vol vertrouwen in het Licht’  foto Katharina Mertens

“Katharina, je begeleiding was fantastisch. Ik voel me open, vol vertrouwen, Licht, levend, vrolijk, blij. Dankjewel.” Maria

“Het licht in mezelf vinden en het kunnen laten stralen in mezelf en ook naar anderen toe”
“Een superfijne dag waarop ik mezelf wezen kon. Emotie durven tonen, aanvaarden en loslaten.” C.

“Waardevol accepteren wat er is, in het NU staan.”

“Warmte – Dankbaar – Groep steun & kracht”

“Van moeilijk naar haalbaar dank zij de kracht van de groep, bedankt.
Van een donkere dag naar warmte en licht, bedankt.
Geest, lichaam en ziel werden gevoed, bedankt.” F.

“Wat heeft het individu nodig? Wat is de behoefte van de groep? Katharina voelt het en past het in. Gewoon fantastisch.”

“Vol verrassingen en wonderen die mijn levensvreugde vergroten.”

“Versterkend, motiverend. Dank je wel.”

Wekelijkse groep  Biodanza met Katharina - dansende voeten en BD logo
“Wat heeft biodanza me gebracht? Het (her)ontdekken van:

– speelsheid
– lichtheid
– durf
– diepe vreugde
– gevoel van gedragenheid, geborgenheid, aanvaarding, liefde van en door een hele groep mensen
– kracht maar vooral ook een zachtheid waarvan ik niet wist dat ik ze in me had.
Sophie Dekesel”

“Vrijheid, dynamiek, gevoeligheid, Openheid”

“Ontspannen helend, krachtig, zacht en mild, wild en wervelend, ontroerend en openend, bedding voor wat leeft, gemakkelijk en moeilijk, warm, omhullend en koesterend, al deze gevoelens en nuances door elkaar is voor mij Biodanza met Katharina – dankje, Katrien”

“Biodanza ! Quality-time.
Met de aandacht naar binnen, voel ik me volop leven. Vreugde borrelt naar boven.
Geraakt worden door de verbondenheid van de groep. Geïnspireerd worden.
Ik besta ! En dat te ervaren is heel wat. EG”

“kracht – evenwicht – moed – mezelf kunnen zijn, ook buiten Biodanza – innerlijk groeien – groepssteun en groepskracht”

“Biodanza is voor mij: mijn conditie verbeteren met een dikke surplus, nl. mezelf beter leren kennen. In volle vrijheid in een veilige groep kunnen dansen op mijn manier. De oefeningen en woorden van Katharina nodigen me uit om na te denken over mijn bewegingen, houding, zijn.. in het dagelijkse leven. Je kan er ten volle oefenen zoals ik ooit zo mooi in een spreuk las: “Dans met je hart en je voeten zullen volgen..”

Verbinding met anderen & met mezelf   sterker   zacht   open   geaccepteerd   mezelf   harte-lijk   blij   los   warmte. Sophie”

“Biodanza heeft me veel happinnes, liefde, vriendschap, respect, waardering, rust, eigenwaarde, wijsheid gegeven. Soms verdriet om te kunnen openbloeien en in mezelf groeien en te geloven in wat ik graag wil doen. De groep is een waardevolle steun. Martine”

DeSmiley Vloeiende beweging, daagt je uit om uit verstarring te komen. Lichamelijk, geven en toelaten te ontvangen.  GV”

impressies katrien“Stilte   mezelf ontmoeten   ontroering   aanraken wat niet altijd aangenaam is   oud verdriet voelen   veel zien gebeuren   geen actie nemen   plezier   vrij   ruimte  beweging   goe bezig   vertrouwen in mezelf   verbinding   vreugde  los   blij. Katrien”

“Benieuwd – nieuw – vernieuwend. Luc”

“Zin om te dansen in verbondenheid met anderen is aangewakkerd met zin naar opnieuw weer. Meer aan ’t aarden. Creatiever bezig. Meer naar binnen luisterend. Liefe”

“Intense ontmoeting met jullie, met mezelf. Diepe verbindingen.”

Comments are closed.