Deelnemen

Biodanza met Katharina - dansende voeten en BD logo

 

 

 

In Biodanza maak je tijd om samen te bewegen, te genieten, te ontspannen, stress dansend los te laten, je uniekheid  vorm te geven op mooie zorgvuldig gekozen muziek.

Hartelijk welkom om deel te nemen, op jouw manier te bewegen zodat je dans ontstaat, telkens opnieuw. Je kunt deelnemen met en zonder Biodanza-ervaring.

Woensdagavond Biodanza-reeks in Deurle van 19u tot 21u 

Door regelmatig samen te dansen, creëren we als groep een warme bedding waarin ruimte is voor groei, verdieping en plezier. De wekelijkse lessen zijn de basis van het Biodanzasysteem. Geleidelijk, op je eigen ritme beweeg je en zo ervaar je de positieve effecten voor jezelf en ook in je dagelijkse leven.
Door wekelijks of heel regelmatig aan Biodanza deel te nemen, integreer en ervaar je de positieve effecten in je dagelijks leven.

 • Locatie: The Healing Garden Klapstraat 133, 9831 Deurle Sint-Martens-Latem.
 • Proefavond woensdag 4 maart 2020. Info voor proevers om 18:45, start vivencia (Biodanzales) met alle dansers om 19:00.
  Data reekswoensdag 4-18-25 maart, 1-22-29 april, 6-13 mei.
  Bijdrage: éénmalige proefles €10.
  Reeks van 8 lessen €120 (€15/les).
  Een losse les €20. Dit is enkel mogelijk voor mensen met Biodanza-ervaring en na overleg.
  Vooraf inschrijven door overschrijving van het bedrag.
 • Contacteer me gerust om in te schrijven of als je nog vragen hebt. Ik wens je nog een heel fijne tijd en kijk ernaar uit samen te dansen.

  Info activiteit NU INSCHRIJVEN

Info en proeven

Tijdens een proefles kan wie een eerste keer Biodanza® doet instappen. Vooraf inschrijven bij Katharina is nodig 0496 51 15 16 of katharina@bio-danza.be.

 • Wie een eerste keer mee​ ​danst​, krijgt 15 minuten vóór de aanvang van een les uitleg over Biodanza, de opbouw van een les en is er ruimte voor vragen.​
 • Daarna starten we met z’n allen een vivencia, zo noemen we een Biodanzales. Zo kan je zelf ervaren wat het voor jou kan betekenen om op regelmatigere basis Biodanza te doen.
 • Tips als je naar Biodanza komt: draag prettig voelende kledij in laagjes waarin je gemakkelijk beweegt. Als het te warm wordt, kun je een laagje uitdoen en je kunt terug iets aantrekken bij rustigere oefeningen. We dansen op blote voeten of anti-slipsokken. Breng een flesje water mee.
  Info activiteit NU INSCHRIJVEN

Themadagen

Iedereen is welkom om Biodanza te ontdekken en te verdiepen tijdens een themadag.  Aangepast aan de groep dansen en  verdiepen we een bepaald thema. Er zijn 2 vivencia’s en een afsluitmoment.

Voorwaarden

 • Betaling vóór de start van de les(sen) via overschrijving op rekeningnummer BE16 9795 2754 1474 met vermelding van naam,  gsm-nr, datum of reeks.
 • Verzekering bij Danspunt op de heen- en terugweg en tijdens de les kan. Je betaalt dan €3 per jaar extra.
 • Voor terugbetaling via je ziekenfonds breng je het formulier mee met je eigen gegevens erop. De terugbetaling is verschillend per fonds en soms ook per leeftijd.
 • Een kwitantie of factuur krijg je op aanvraag. Prijzen zijn vrij van btw.
 • Er is geen terugbetaling mogelijk behalve bij annulering van een les of workshop.