Deelnemen

Biodanza met Katharina - dansende voeten en BD logo

 

 

 

In Biodanza maak je tijd om samen te bewegen, te genieten, te ontspannen, de stress uit je lijf te dansen en onze uniekheid en vreugde vorm te geven op mooie zorgvuldig gekozen muziek.

Hartelijk welkom om: deel te nemen, op jouw manier te bewegen zodat je dans ontstaat, telkens opnieuw. Je kunt aan een les deelnemen met en zonder Biodanza-ervaring. Het aanbod met prijzen en voorwaarden vind je hieronder. Heb je nog vragen, contacteer me gerust.

Info en proeven

Tijdens een proefles kan wie een eerste keer Biodanza® doet instappen. Dertig minuten vóór de aanvang van een les krijg je uitleg over Biodanza, hoe een les verloopt en er is ruimte voor vragen.
Nadien dansen we een vivencia, zo noemen we een Biodanzales, en kan je zelf ervaren wat het voor jou kan betekenen om op regelmatigere basis Biodanza te doen. De eerste proefles is gratis.

Nu inschrijven

Wekelijkse groep

Door regelmatig samen te dansen, creëren we als groep een warme bedding waarin ruimte is voor groei, verdieping en plezier. De wekelijkse lessen zijn de basis van het Biodanzasysteem . Geleidelijk, op je eigen ritme beweeg je en zo ervaar je de positieve effecten voor jezelf en ook in je dagelijkse leven.

In Deurle op woensdag van 19u30 tot 21u30

The Healing Garden Klapstraat 133, 9831 Deurle Sint-Martens-Latem.
Info voor proevers om 19:00, start vivencia (Biodanzales) met alle dansers om 19:30.
Data: 23 januari, 6, 13, 27 februari, 6, 13 27 maart, 3 april 2019
Bijdrage: €120 voor de reeks van 8 lessen of €80 voor 4 opeenvolgende lessen.
Een allereerste proefles is gratis. Na de les kan je kiezen om verder mee te dansen, dan betaal je €105 voor de 7 volgende lessen.

 Themadagen

Iedereen is welkom om Biodanza te ontdekken en te verdiepen tijdens een themadag.  Aangepast aan de groep dansen en  verdiepen we een bepaald thema. Er zijn 2 vivencia’s en een afsluitmoment.

Voorwaarden

– De reeks, een proefles of themadag betaal je liefst via overschrijving op het rekeningnummer BE16 9795 2754 1474 met BIC-code ARSPBE22 met vermelding van Deurle of Haaltert. Dat maakt de administratie véél gemakkelijker. Ofwel betaal je vóór aanvang contant met gepast geld. Wie zich bij Danspunt wenst te verzekeren op de heen- en terugweg en tijdens de les, betaalt €3 per jaar extra.
– Wens je terugbetaling via je ziekenfonds, breng dan het formulier mee met je eigen gegevens erop. De terugbetaling is verschillend per fonds en soms ook per leeftijd.
– Je kunt op aanvraag een kwitantie of een factuur krijgen. Prijzen vrij van btw.
– Bij vakantie tijdens de reeks waardoor je minimaal 3 opeenvolgende lessen mist, kan je vooraf met me overleggen.
– Eenmaal betaald is, is geen terugbetaling mogelijk behalve bij annulering van een les of workshop.