Deelnemen

Biodanza met Katharina - dansende voeten en BD logo

 

 

 

In Biodanza maak je tijd om samen te bewegen, te genieten, te ontspannen, de stress uit je lijf te dansen en onze uniekheid en vreugde vorm te geven op mooie zorgvuldig gekozen muziek.

Hartelijk welkom om: deel te nemen, op jouw manier te bewegen zodat je dans ontstaat, telkens opnieuw. Je kunt aan een les deelnemen met en zonder Biodanza-ervaring. Het aanbod met prijzen en voorwaarden vind je hieronder. Heb je nog vragen, contacteer me gerust.

Info en proeven

Tijdens een proefles kan wie een eerste keer Biodanza® doet instappen. Dertig minuten vóór de aanvang van een les krijg je uitleg over Biodanza, hoe een les verloopt en er is ruimte voor vragen.
Nadien dansen we een vivencia, zo noemen we een Biodanzales, en kan je zelf ervaren wat het voor jou kan betekenen om op regelmatigere basis Biodanza te doen.

Nu inschrijven

Wekelijkse groep in Deurle: woensdag van 19u30 tot 21u40

Door regelmatig samen te dansen, creëren we als groep een warme bedding waarin ruimte is voor groei, verdieping en plezier. De wekelijkse lessen zijn de basis van het Biodanzasysteem. Geleidelijk, op je eigen ritme beweeg je en zo ervaar je de positieve effecten voor jezelf en ook in je dagelijkse leven.
Locatie: The Healing Garden Klapstraat 133, 9831 Deurle Sint-Martens-Latem.
Data reeks: …12, 19, 26 juni. Herstart vanaf 18 september.
Bijdrage: €15 per les in de reeks (te betalen bij start) of €80 voor 4 opeenvolgende lessen. In de voorwaarden hieronder vind je de praktische inschrijvingsinformatie.
Info activiteit NU INSCHRIJVEN

Zomerse avonden in Haaltert en Deurle

Data: 17 juli in Haaltert om 20u. In Deurle 31 juli, 7 en 28 augustus om 19u30
Bijdrage: €60 voor 4 avonden of €50 voor 3 avonden of €35 voor 2 avonden bij betaling voor de eerste les.  €20 voor een losse les.
Info activiteit NU INSCHRIJVEN

Biodanza-reeks in Nederhasselt: 13-20-27 september om 20u

Proef en ervaar zelf BIODANZA. Dans mee en laat ons samen een levendige en ontspannende avond creëren. Iedereen kan aan Biodanza deelnemen: jong en oud, stijf en soepel, vol en slank, alleen, met je partner, collega’s, vrienden… Je hebt geen danservaring of ritmegevoel nodig, wel zin om te bewegen.
Info activiteit NU INSCHRIJVEN

Themadagen

Iedereen is welkom om Biodanza te ontdekken en te verdiepen tijdens een themadag.  Aangepast aan de groep dansen en  verdiepen we een bepaald thema. Er zijn 2 vivencia’s en een afsluitmoment.

Voorwaarden

–   De reeks, een proefles of themadag betaal je best via overschrijving op het rekeningnummer BE16 9795 2754 1474 met BIC-code ARSPBE22 met vermelding van de locatie en datum of data reeks. Dat maakt de administratie gemakkelijker. Ofwel betaal je vóór aanvang contant met gepast geld.
Wie zich bij Danspunt wenst te verzekeren op de heen- en terugweg en tijdens de les, betaalt €3 per jaar extra.

–   Wens je terugbetaling via je ziekenfonds, breng dan het formulier mee met je eigen gegevens erop. De terugbetaling is verschillend per fonds en soms ook per leeftijd.

–   Je kunt op aanvraag een kwitantie of een factuur krijgen. Prijzen vrij van btw.

–   Bij vakantie tijdens de reeks waardoor je minimaal 3 opeenvolgende lessen mist, kan je vooraf met me overleggen.

–   Eenmaal betaald is, is geen terugbetaling mogelijk behalve bij annulering van een les of workshop.