Deelnemen

Biodanza met Katharina - dansende voeten en BD logo

 

 

 

In Biodanza maak je tijd om samen te bewegen, te genieten, te ontspannen, stress dansend los te laten, je uniekheid  vorm te geven op mooie zorgvuldig gekozen muziek.

Hartelijk welkom om: deel te nemen, op jouw manier te bewegen zodat je dans ontstaat, telkens opnieuw. Je kunt aan een les deelnemen met en zonder Biodanza-ervaring. Het aanbod met prijzen en voorwaarden vind je hieronder.

Contacteer me gerust (bellen of mailen) om in te schrijven of als je nog vragen hebt. Ik wens je nog een heel fijne tijd en kijk ernaar uit samen te dansen. Katharina

Als Coach in Beweging bied ik ook sessies ‘Relaxatie met beweging aan’

Info en proeven

Tijdens een proefles kan wie een eerste keer Biodanza® doet instappen. Vooraf inschrijven is nodig.

Een allereerste proefles is gratis, een vrije bijdrage als deelname in de onkosten in welkom.

 • Wie een eerste keer mee​ ​danst​, krijgt dertig minuten vóór de aanvang van een les uitleg over Biodanza, de opbouw van een les en is er ruimte voor vragen.​
 • Daarna starten we met z’n allen een vivencia, zo noemen we een Biodanzales. Zo kan je zelf ervaren wat het voor jou kan betekenen om op regelmatigere basis Biodanza te doen.
 • Tips als je naar Biodanza komt: draag prettig voelende kledij in laagjes waarin je gemakkelijk beweegt. Als het te warm wordt, kun je een laagje uitdoen en je kunt terug iets aantrekken bij rustigere oefeningen. We dansen op blote voeten of anti-slipsokken. Breng een flesje water mee. Nu inschrijven

Woensdagavond Biodanza-reeks in Deurle van 19u tot 21u 

Door regelmatig samen te dansen, creëren we als groep een warme bedding waarin ruimte is voor groei, verdieping en plezier. De wekelijkse lessen zijn de basis van het Biodanzasysteem. Geleidelijk, op je eigen ritme beweeg je en zo ervaar je de positieve effecten voor jezelf en ook in je dagelijkse leven.
Door wekelijks of heel regelmatig aan Biodanza deel te nemen, integreer en ervaar je de positieve effecten in je dagelijks leven. Vooraf inschrijven aub bij Katharina.

 • Locatie: The Healing Garden Klapstraat 133, 9831 Deurle Sint-Martens-Latem.
 • Data: start lentereeks woensdag 4 maart 2020 
  Info activiteit NU INSCHRIJVEN

Themadagen

Iedereen is welkom om Biodanza te ontdekken en te verdiepen tijdens een themadag.  Aangepast aan de groep dansen en  verdiepen we een bepaald thema. Er zijn 2 vivencia’s en een afsluitmoment.

Voorwaarden

 • Betaling voor de start van de lessen via overschrijving op rekeningnummer BE16 9795 2754 1474 met BIC-code ARSPBE22 met vermelding van de locatie en datum of data reeks. Dat maakt de administratie gemakkelijker. Ofwel betaal je vóór aanvang van de les contant met gepast geld.
 • Verzekering bij Danspunt op de heen- en terugweg en tijdens de les kan. Je betaalt dan €3 per jaar extra.
 • Voor terugbetaling via je ziekenfonds breng je het formulier mee met je eigen gegevens erop. De terugbetaling is verschillend per fonds en soms ook per leeftijd.
 • Een kwitantie of factuur krijg je op aanvraag. Prijzen zijn vrij van btw.
 • Bij vakantie tijdens de reeks waardoor je minimaal 3 opeenvolgende lessen mist, kan je vooraf met me overleggen.
 • Er is geen terugbetaling mogelijk behalve bij annulering van een les of workshop.